Project

General

Profile

News

website: Serverupdate | SVN wijzigingen

Added by Micha Kersloot almost 6 years ago

Door een serverupdate is het momenteel niet meer mogelijk om in te loggen met een gebruikersnaam + wachtwoord als je svn+ssh gebruikt. Dit probleem is helaas niet oplosbaar vanwege incompabiliteits problemen. Met een ssh-key kun je wel gebruik blijven maken van svn+ssh.

We zijn bezig om svn via https te implementeren als nieuwe methode om gebruik te blijven maken van onze dienst.

Excuses voor de overlast.

****ENGLISH********

Due to an update on our platform it is not possible anymore to use username + password authentication when using svn+ssh. We cannot resolve this issue due to compatiblity problems. If you are using an ssh-key, you can still use svn+ssh.

We are implementing svn via https as a newer, better method to use our services.

Sorry for any problems.

website: Software bijgewerkt

Added by Tom Albers about 9 years ago

Een van de nieuwe features is de mogelijkheid tot subissues. Iedere issue kan dus bestaan uit meerdere andere issues. Verder een nieuwe, frisse layout en een hoop kleine wijzigingen.

We zijn van Redmine overgestapt naar de software van ChiliProject. Dit is een fork van Redmine. Meer over het ChiliProject kun je hier vinden: https://www.chiliproject.org.

Als er problemen zijn, meldt het gerust via http://sf.own-it.nl/projects/website/issues

OpenTaal: Verbeterde spellingcontrole 2.00g vrijgegeven

Added by Bob vd Loo almost 11 years ago

Vandaag, op de Europese Dag van de Talen, publiceert OpenTaal de verbeterde versie van haar spellingcontrole. Voor de nieuwe versie heeft OpenTaal opnieuw succesvol de keurmerkprocedure van de Nederlandse Taalunie doorlopen.

Voor meer informatie, zie onze website

website: Tip: sluiten van Issues met een commit

Added by Tom Albers almost 12 years ago

Issues kunnen direct gesloten worden als je een commit doet, dit kun je doen met het sleutelwoord 'sluit'. Dus als je een commit log maakt 'Foo gerepareerd door Bar, dit sluit #345', dan wordt de Issue automatisch gesloten en op 100% gereed gezet.

Als je een aantal commits nodig hebt voordat een issue gesloten kan worden, dan kun je dit doen door het sluitelwoord 'Issue' te gebruiken. Bijvoorbeeld 'Foo opgelost, dit sluit #345, en lost Issue #456 en Issue #457 gedeeltelijk op'.

Bij de betreffende issues verschijnt een kopje waarin de revisies worden vermeld die relevant zijn voor voor dat issue. Zo kun je altijd snel terugvinden hoe je een bepaalde bug heb opgelost.

OpenTaal: OpenTaal-server uit de lucht

Added by Ruud Baars almost 12 years ago

Door omstandigheden als gevolg van een verhuizing van de server is de server waar ook OpenTaal gebruik van maakt (maar ook het Nederlandse TeX-genootschap) uit de lucht.

Er is (nog) geen zicht op herstel.

Dat is best ernstig, in een tijd dat velen met vakantie zijn.
Maar erger nog, net op het moment dat versie 1.10 van de woordenlijst vrijgegeven zou worden!

OpenTaal is nog een community zonder middelen, dus zomaar ergens een zware dedicated server regelen, dat zit er niet in.

Suggesties voor oplossingen zijn welkom.

website: sf.own-it.nl weer bij de tijd

Added by Micha Kersloot almost 12 years ago

Vandaag hebben we de software achter sf.own-it.nl weer helemaal bij de tijd gebracht. De server is ge-upgrade naar de nieuwste versie van Debian (lenny) en Redmine, de software van de website zelf is ge-update naar de laatste versie. Daarnaast is ook Mailman, de mailinglijst software geupgrade. Al met al een flinke update dus.

Mocht je nog iets tegenkomen wat niet werkt, laat daar dan even een melding over achter in de website bugtracker

Het Own-it team.

website: Internet storing

Added by Micha Kersloot about 12 years ago

Helaas was er bij KovoKs (de provider van ownit sf) heden ochtend een flinke internet storing.

Hierdoor waren alle sites die bij ons gehost waren onbereikbaar. De storing was tegen het einde van de ochtend weer opgelost en alle diensten zijn inmiddels weer beschikbaar.

Excuses voor de overlast.

Het KovoKs team.

website: We zijn verhuisd!

Added by Micha Kersloot about 12 years ago

Wij zijn over!! We zitten er nu lekker ruimpjes bij. De verhuizing is zeer voorspoedig gegaan, geen problemen.
Aanstaande donderdag zullen we onze servers ook overbrengen naar het nieuwe pand. Daardoor zullen al onze servers een paar uur down zijn, maar we hebben hier al uitgebreid over bericht.

website: OwnIT/KovoKs is aan het verhuizen!!

Added by Marijke Verkaik about 12 years ago

Op dit moment zijn we aan het inpakken en morgen wordt alles naar ons nieuwe pand verhuisd. Dit heeft geen effect op onze sf-own-it.nl-, ADSL-, webhosting- en emaildiensten. Vanaf aanstaande maandag 25 mei zijn we weer vollop bereikbaar, fijn weekend!

website: Servers gaan verhuizen

Added by Micha Kersloot about 12 years ago

KovoKs, het bedrijf dat Ownit-sf sponsort en onderhoudt gaat binnenkort verhuizen. Hierdoor zullen er een aantal momenten zijn waarop Ownit-sf onbereikbaar zal zijn.

Op 20 mei zal de serverruimte klaargemaakt worden voor de verhuizing. Hiervoor zijn een aantal fysieke verplaatsingen van servers noodzakelijk en zal er een korte downtijd zijn.

Op 28 mei zullen de servers verhuisd worden naar de nieuwe locatie van KovoKs en zal er in de avond een langere downtijd van mogelijk enkele uren zijn.

Natuurlijk zullen we onze best doen om e.e.a. zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Excuses voor de overlast,

Micha Kersloot,
namens het Ownit-sf team.

(1-10/16)

Also available in: Atom